Om datalevering (EU, Storbritannia, Brasil, Vietnam, innbyggere i den amerikanske delstaten California)

Vis informasjon om dataene du har sendt til Kaspersky ved bruk av tidligere versjoner av appen.

Data levert til Kaspersky med Kaspersky-appen 11.100.X.XXX og nyere

Kaspersky beskytter all informasjon som mottas i henhold til loven og gjeldende Kaspersky-regler. Data videresendes over en sikker kanal.

Vi bruker personlige og ikke-personlige opplysninger.

Personlige data

Du kan se personopplysningene som sendes i henhold til Sluttbrukerlisensen, Personvernerklæringen, Markedsføringserklæringen eller Kaspersky Securitys nettverkserklæring i det tilhørende juridiske dokumentet.

Se et juridisk dokument

Ikke-personlige opplysninger

Vi bruker følgende ikke-personlige opplysninger for å opprettholde kjernefunksjonaliteten i programvaren:

For kjernefunksjonalitet kan data installeres og lastes ned i Firebase-tjenesten:

Data videresendes til Firebase over en sikker kanal. Informasjon om hvordan dataene behandles i Firebase, er publisert her: https://www.firebase.com/terms/privacy-policy.html/.

For å tilby QR skanner funksjonaliteten, vil følgende data bli gitt og behandlet i Huawei tjenesten:

Data behandling i Huawei-tjenesten utføres over en sikker kanal. Data behandling skjer i samsvar med Huaweis personvern erklæring og er tilgjengelig på: https://consumer.huawei.com/en/privacy/privacy-policy/.